'Verrassende' Götze speelt zich bij PSV in de kijker van Duitse bondscoach Löw

'Verrassende' Götze speelt zich bij PSV in de kijker van Duitse bondscoach Löw

09-11-2020 09:58 Laatste update: 10:05
88

Mario Götze heeft zich als speler van PSV weer in de kijker gespeeld bij Joachim Löw. Dat melden Duitse media. De Duitse bondscoach is onder de indruk van zijn prestaties in de Eredivisie.

'Das wäre ein Hammer!', kopt BILD maandagochtend over de flirt tussen Löw en Götze. Hij schoot Duitsland in 2014 naar de wereldtitel en speelde drie jaar geleden zijn laatste interland. Mogelijk is er nu een comeback in de maak. Löw opent de deur voor de 28-jarige Götze, die begin oktober verraste met een overstap naar PSV.

Wedden

Meer odds

"Ik vind dat hij precies de juiste beslissing heeft genomen voor zichzelf. We verliezen hem ook niet uit het oog, dat is zeker", zegt Löw tegen Sportbuzzer. De laatste weken had de Duitse bondscoach voortdurend contact met Götze. "Ja, hij heeft me op de hoogte gehouden."

Löw prijst de beslissing van Götze om aan de slag te gaan in de Eredivisie. "Alles in Duitsland is altijd op hem gericht geweest. Hij had een rugzakje na het WK, het was zeker een zware last. Daarom ben ik blij dat hij zo'n goede start heeft gemaakt in Eindhoven. Ik vind het verrassend. Hij is fris, wendbaar en gelukkig."