'PSV houdt teruggekeerde internationals thuis tot testuitslag bekend is'

'PSV houdt teruggekeerde internationals thuis tot testuitslag bekend is'

09-11-2020 12:21 Laatste update: 13:09
23

Voor PSV breken spannende weken aan, nu de internationals uitwaaieren voor de interlandperiode. Volgens De Telegraaf willen de geplaagde Eindhovenaren geen enkel risico nemen wanneer de spelers terugkomen van de nationale ploeg.

Mohamed Ihattaren ontbrak zondagavond tegen Willem II en moest zich afmelden bij het Nederlands elftal. Denzel Dumfries en Donyell Malen maken wél deel uit van de Oranje-selectie: onder meer Jordan Teze, Cody Gakpo Philipp Max, Eran Zahavi, Yvon Mvogo, Ibrahim Sangaré, Adrian Fein en Noni Madueke gaan ook interlands spelen.

Wedden

Meer odds

Teze en Zahavi liepen tijdens de vorige interlandperiode in oktober het coronavirus op: velen van hun teamgenoten raakten ook besmet. Volgens De Telegraaf gaat PSV de achtergebleven spelers twee keer per week testen, in de hoop dat ze zo snel mogelijk de training kunnen hervatten. De internationals worden bij terugkeer in Eindhoven direct getest en moeten thuis blijven, totdat de uitslag bekend is.

Een nieuwe corona-uitbraak is het laatste wat PSV kan gebruiken: de Eindhovenaren moeten direct na de interlandperiode weer aan de bak. Op zondag 22 november wacht de uitwedstrijd tegen FC Twente, daarna volgen drie Europa League-duels in drie weken tijd, met tussendoor ook een bezoek aan sc Heerenveen.