Update: ook het Algemeen Dagblad komt met Janmaat-nieuws

Update: ook het Algemeen Dagblad komt met Janmaat-nieuws

10-11-2020 10:34 Laatste update: 10:31
83

Daryl Janmaat keert mogelijk terug in de Eredivisie. De transfervrije verdediger meldt zich vrijdag in het Cars Jeans Stadion, waar hij mee gaat trainen bij ADO Den Haag.

Dat meldt Feyenoord Transfermarkt. Clubs kunnen de 31-jarige Janmaat gratis oppikken omdat hij transfervrij is na zijn vertrek bij Watford. Hij liet zelf al weten dat een terugkeer naar de Eredivisie tot de mogelijkheden behoort. Een rentree bij Feyenoord lijkt uitgesloten.

Janmaat meldt zich volgens FTM vrijdag bij ADO. Als het van beide kanten bevalt ligt er voor de 34-voudig international van het Nederlands elftal een contract klaar bij de club. Hij gaat dan samenwerken met Ruud Brood, die de ontslagen Aleksandar Rankovic opvolgt.

Janmaat speelde de afgelopen zes seizoenen in de Premier League. Hij kwam twee jaar uit voor Newcastle United en vier voor Watford. Janmaat heeft ook een verleden bij ADO, sc Heerenveen en Feyenoord.

Update: Ook het Algemeen Dagblad meldt inmiddels dat Janmaat vrijdag te bewonderen is bij ADO Den Haag. Beide partijen gaan kijken of er een samenwerking in het vat zit. Dat hangt mede af van de fitheid van de rechtsback.