PSG opent gesprekken met 'beste spelers ter wereld' Neymar en Mbappé

PSG opent gesprekken met 'beste spelers ter wereld' Neymar en Mbappé

10-11-2020 13:55
21

Paris Saint-Germain is in gesprek met Kylian Mbappé en Neymar over een contractverlenging. Technisch directeur Leonardo benadrukt dat er nog veel werk te verzetten is, maar is hoopvol gestemd.

"We gaan de besprekingen spoedig beginnen", vertelt de Braziliaan. "Ik wil niet altijd over het coronavirus praten, maar we kunnen de situatie niet negeren. We moeten ons aanpassen aan de economische realiteit. Maar de verlengingen van Neymar, Mbappé en ook Di María, Juan Bernat en Julian Draxler worden besproken en gaan we in de komende weken intensiveren."

De Franse televisiezender TF1 meldt dinsdag dat Neymar een terugkeer naar FC Barcelona uit het hoofd heeft gezet. De Braziliaanse dribbelaar wil in Parijs blijven. Kylian Mbappé wordt nog wel regelmatig in verband gebracht met Real Madrid. "In Spanje zijn er veel geruchten", reageert Leonardo. "Wij praten rechtstreeks met Kylian, dat is de waarheid. De waarheid is dat PSG het nu moeilijk heeft, maar de komende vijf jaar aan de top zal staan."

De directeur ziet de toekomst van de Ligue 1-kampioen zeer zonnig in. "Veel teams komen aan het einde van hun cyclus, ze zullen wat problemen gaan krijgen. Wij hebben veel jonge spelers in onze selectie, en natuurlijk Mbappé en Neymar die tot de top-drie van de wereld behoren. Wij moeten onze beste spelers behouden, hoe moeilijk dat ook is. Ik zie een geweldige toekomst."