Brood benieuwd: Denk dat het een goede zaak is dat zo'n speler mee gaat trainen

Brood benieuwd: "Denk dat het een goede zaak is dat zo'n speler mee gaat trainen"

10-11-2020 21:03
13

Ruud Brood mag Daryl Janmaat begroeten tijdens zijn eerste werkweek bij ADO Den Haag. De 34-voudig Oranje-international zit sinds kort zonder werkgever en gaat vanaf maandag meetrainen bij ADO, de club waar hij in het seizoen 2007/2008 debuteerde in het betaald voetbal.

Janmaat liet in oktober zijn contract bij Watford ontbinden en meldt zich één maand later 'vrijblijvend' op het trainingsveld van ADO. Of er een officiële rentree in het vat zit, is nog niet duidelijk. "Ik ga niet meetrainen om niets natuurlijk, maar er zijn geen verwachtingen naar elkaar. Dat is fijn. Ik ga lekker meetrainen en mijn best doen", liet Janmaat dinsdag weten.

Brood is echter benieuwd naar de verrichtingen van de rechtsback en hoopt op een langer dienstverband, laat hij weten aan FOX Sports. "Ik denk dat het een goede zaak is dat zo'n speler mee gaat trainen. En het zou prachtig zijn als je elkaar kunt vinden", aldus de dinsdag gepresenteerde opvolger van Aleksandar Rankovic. "Hij is ervaren en hij kan natuurlijk die jonge jongens op weg helpen."

Janmaat heeft tot nu toe één seizoen namens ADO op zijn naam staan. In 2008 werd hij weggekocht door sc Heerenveen, waarna hij later uitkwam voor Feyenoord, Newcastle United en Watford.