BILD: Bayern wil Zirkzee alsnog verhuren, Bundesliga-club toont interesse

BILD: Bayern wil Zirkzee alsnog verhuren, Bundesliga-club toont interesse

11-11-2020 21:19
22

Joshua Zirkzee stond de afgelopen transferperiode open voor een tijdelijk vertrek bij Bayern München, maar bleef uiteindelijk toch bij Der Rekordmeister. FC Köln en Feyenoord waren in de race om zijn handtekening en Köln gaat in januari een nieuwe poging wagen.

Dat meldt BILD. Bayern staat nu wél open voor een tijdelijk vertrek van Zirkzee en hoopt dat de aanvaller door een verhuurperiode ervaring op kan doen op het hoogste niveau. Köln probeerde Zirkzee in de zomer al naar het RheinEnergieStadion te halen, maar daar wilde Bayern niet aan meewerken. Köln heeft alle mogelijke moeite om het net te vinden dit seizoen: in zeven wedstrijden werden er zeven doelpunten gemaakt.

Feyenoord onderzocht de afgelopen transferperiode de mogelijkheid om Zirkzee op huurbasis weg te plukken bij Bayern, maar die deal ging uiteindelijk ook niet door. De Nederlander wacht nog op zijn eerste treffer van dit seizoen bij de koploper van de Bundesliga. Hij speelde tot nu toe in drie Bundesliga-duels mee en heeft de Poolse superspits Robert Lewandowski voor zich in München.