Southgate vreest ergste voor Liverpool-verdediger: 'Er was niemand in de buurt'

Southgate vreest ergste voor Liverpool-verdediger: 'Er was niemand in de buurt'

Gepubliceerd: woensdag 11 november 2020 om 22:20wo 11-11-2020 om 22:20

Het slechte nieuws voor Liverpool blijft maar komen. Na de kruisbandblessure van Virgil van Dijk lijken The Reds ook Joe Gomez lang te moeten missen: de centrale verdediger liep een op het oog zware knieblessure op bij het nationale elftal van Engeland.

Gomez raakte geblesseerd tijdens de training van Engeland in aanloop naar het duel met Ierland. "Ik kan nog niet vertellen hoe ernstig het is, omdat er nog scans gemaakt moeten worden", geeft bondscoach Gareth Southgate aan op de persconferentie voor de wedstrijd. "Wat verontrustend was om te zien, was dat hij flink pijn had terwijl er niemand bij hem in de buurt was toen het gebeurde. Dat detail vond ik maar niets."

Het is niet het eerste vervelende nieuws voor Liverpool, dat na de zware blessure van Van Dijk niet al te breed zit qua verdedigers. Southgate hoopt dat de blessure van Gomez meevalt. "We moeten afwachten wat de scans laten zien, we hopen dat het niet zo erg is. Het is geen goede situatie, ik zie hem geen wedstrijden voor ons spelen, dat is zeker."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws