Kroos laakt het juichen van Aubameyang en Griezmann: 'Dat vind ik heel erg dom'

Kroos laakt het juichen van Aubameyang en Griezmann: 'Dat vind ik heel erg dom'

Gepubliceerd: donderdag 12 november 2020 om 16:13do 12-11-2020 om 16:13

Laatste update: donderdag 12 november 2020 om 16:14do 12-11-2020 om 16:14

Toni Kroos (30) is niet te spreken over hoe sommige profvoetballers tegenwoordig doelpunten vieren. Volgens de Duitse middenvelder hebben spelers niet altijd in de gaten dat zij een rolmodel zijn.

"Als spelers dansjes laten zien die ze voorafgaand aan een wedstrijd hebben geoefend, vind ik dat heel erg dom", stelt Kroos in de podcast Einfach mal Luppen, die Kroos samen maakt met zijn broer Felix. "Nog erger vind ik het wanneer spelers attributen gebruiken bij het vieren van een doelpunt."

"Collega Pierre-Emerick Aubameyang vierde ooit een treffer door een masker tevoorschijn te halen. Dat is waar het bij mij ophoudt", vervolgt Kroos, die vindt dat spelers zoals Aubameyang op deze manier geen rolmodel zijn. Ook het juichen van Antoine Griezmann kan niet op de goedkeuring van Kroos rekenen. De Franse aanvaller van FC Barcelona vierde zijn doelpunten met een 'Fortnite-dansje'.

Volgens Kroos hoeft het allemaal niet zo overdreven, de middenvelder wijst het juichen van oud-spits Gerd Müller als goed voorbeeld aan. "Müller sprong omhoog en trok zijn broek recht. Dat was echte vreugde, verder geen poespas", aldus Kroos.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Ben jij het eens met Kroos?

Ja, al die dansjes hoeven van mij ook niet
71%
Nee, ik vind een dansje na een doelpunt altijd wel leuk
29%
(1765 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws