Genee baalt dat Veronica Inside-salaris op straat ligt: Een belachelijk salaris

Genee baalt dat Veronica Inside-salaris op straat ligt: "Een belachelijk salaris"

12-11-2020 20:11
134

Wilfred Genee vindt het maar niets dat zijn salaris op straat ligt. De presentator van Veronica Inside verdient zo'n 700.000 euro per jaar, een stuk meer dan hij bij RTL verdiende.

Genee onderhandelde met RTL, maar naar verluidt wilde de zender niet meer betalen dan 390.000 euro. Genee schijnt te hebben ingezet op 450.000 euro. Het Talpa van John de Mol beloofde Genee maar liefst 700.000 euro.

"Ik vind het in een tijd als deze best lastig om erover te praten. Deze zomer is er een enorme discussie geweest over ons tv-programma. Te pas en te onpas werden onze salarissen genoemd en daar werd ik echt heel ongemakkelijk van", zegt Genee bij BNR. "Dat mannen en plein public over hun salarissen aan het discussiëren zijn."

Genee is wel blij dat De Mol hem jaarlijks 700.000 euro uitbetaalt. "Zeker in coronatijden moeten je gewoon dankbaar zijn dat je dat verdient. Het is ook een belachelijk salaris, dat geef ik eerlijk toe, maar als dat voor je betaald wordt, is het wel heel mooi dat je dat kunt ontvangen."

Verder praat hij er liever niet over. "Ik heb het niet bedacht, hè, voor de duidelijkheid? Dat salaris heb ik niet bedacht."