Update: 'De Jong geeft intern bij PSV aan dat hij contact heeft met AS Roma'

Update: 'De Jong geeft intern bij PSV aan dat hij contact heeft met AS Roma'

12-11-2020 21:08 Laatste update: 13-11-2020 07:59
121

John de Jong weigert zomaar op de belangstelling van AS Roma in te gaan. Volgens het Eindhovens Dagblad twijfelt de technisch directeur van PSV 'hevig'.

Diverse media meldden donderdag dat Roma in de zoektocht naar een nieuwe directeur ook aan De Jong denkt. Het ED schrijft dat de TD vereerd is, maar zich thuis voelt bij PSV. Hij twijfelt daarom of hij wel op de interesse van Roma in moet gaan. De Jong is niet alleen in beeld bij Roma, de club is de afgelopen zelfs concreet geworden.

Roma heeft nieuwe eigenaren, is ambitieus en hoopt in de komende jaren zelfs Juventus voorbij te streven. Maar daar zijn goede, nieuwe spelers voor nodig en die moet De Jong regelen. De Jong ligt bij PSV nog vast tot de zomer van 2022. Hij werd twee jaar geleden aangesteld als opvolger van Marcel Brands.

Update 13/11: Bronnen rond John de Jong melden dat AS Roma inderdaad contact heeft gezocht met de technisch directeur van PSV. Hij zou de directie en zijn collega's inmiddels hebben verteld dat hij benaderd is. Vanuit zijn omgeving krijgt het Eindhovens Dagblad te horen dat De Jong niet 'meteen ja zal zeggen' tegen een aanbieding vanuit Rome.