Kraay jr. tipt keeper bij Feyenoord: 'Als hij transfervrij is, doe maar dan'

Kraay jr. tipt keeper bij Feyenoord: 'Als hij transfervrij is, doe maar dan'

13-11-2020 23:29
83

Justin Bijlow moet de rest van het kalenderjaar bij Feyenoord aan zich voorbij laten gaan. Een flinke tegenvaller voor de Rotterdamse club, zo ziet ook FOX Sports-analist Hans Kraay jr. Hij stelt dat Bijlow de beste keeper is van Nederland op dit moment.

Feyenoord bracht vrijdag het nieuws naar buiten dat Bijlow er de komende tijd niet bij is. "Dit is voor Feyenoord nog veel slechter dan dat je een tijdje zonder 'nummer 9' moet spelen", vertelt Kraay jr. bij FOX Sports. "Een tijd zonder Nicolai Jörgensen en Robert Bozeník... Dit is het allerslechtste wat je kan gebeuren, want Bijlow is de beste keeper van Nederland."

Nick Marsman neemt de positie onder de lat over van Bijlow, maar de spoeling wordt dun in De Kuip. "Ik denk wel dat ze een concurrent voor Nick Marsman moeten halen. Als Warner Hahn transfervrij is, geen club heeft, dan mag je?", vraagt Kraay jr. zich hardop af. "Doe dat maar dan. Haal er maar een keeper bij." Ramón ten Hove is de derde keeper achter Marsman bij de club uit Rotterdam.