'Inter staat open voor transfer Eriksen en duwt oud-Ajacied richting Parijs'

'Inter staat open voor transfer Eriksen en duwt oud-Ajacied richting Parijs'

14-11-2020 09:15
20

Internazionale staat open voor een transfer van Christian Eriksen in januari. De Serie A-topclub hoopt de 28-jarige middenvelder te betrekken in een ruildeal met Paris Saint-Germain, meldt La Gazzetto dello Sport. Leandro Paredes moet de omgekeerde weg bewandelen. 

Eriksen uitte al zijn ongenoegen over zijn bijrol in Milaan. Volgens de gerenommeerde roze sportkrant ligt de oplossing mogelijk in Parijs. Inter is namelijk al langer gecharmeerd van Paredes. De 26-jarige Argentijn verruilde Zenit Sint-Petersburg begin 2019 voor veertig miljoen euro voor PSG. Bij de Ligue 1-kampioen is hij echter lang niet altijd verzekerd van een basisplaats.

Wedden

Meer odds

Inter probeerde de oud-speler van Empoli en AS Roma eerder al binnen te hengelen toen met PSG werd gesproken over de transfer van Mauro Icardi. Nu maakt hij mogelijk alsnog de overstap naar het Stadio Giuseppe Meazza. Inter is bereid om Eriksen in dat geval naar de Fransen te laten vertrekken. Voor de Deen kwamen tot dusver enkel huuraanbiedingen binnen, maar de Italianen willen alleen verkopen.

Eriksen speelde dit seizoen nog niet één keer een hele wedstrijd voor Inter. Drie keer kreeg hij helemaal geen speelminuten van trainer Antonio Conte, die naar verluidt geen fan is van de oud-Ajacied.