Ziyech verbaast teamgenoten: 'Indrukwekkend voor iemand met zulke smalle benen'

Ziyech verbaast teamgenoten: 'Indrukwekkend voor iemand met zulke smalle benen'

14-11-2020 21:35
76

De spelers van Chelsea zijn bijzonder onder de indruk van Hakim Ziyech. De Marokkaan heeft sinds zijn debuut in het shirt van The Blues zijn stempel op het spel gedrukt en dat ziet ook linksback Ben Chilwell.

Eind oktober speelde Chilwell voor het eerst samen met Ziyech en de Engelsman kon niet geloven wat hij zag. "Hij gaf me drie of vier ballen over zestig meter", vertelt Chilwell in gesprek met Soccer AM. "Heel erg indrukwekkend voor iemand met zulke smalle benen."

Ook op de training laat de Marokkaanse spelmaker veelvuldig zien wat hij kan. "Er zijn veel goede passers, maar als je ziet hoe Hakim ver op de vijandelijke helft nog een pass kan geven of hoe hij die ballen over zestig meter weglegt…", vervolgt de linksback van de Engelse nationale ploeg zijn lofzang. "Ik denk dat hij één van de beste passers is die ik ooit heb gezien. Zijn linkerbeen is echt buitenaards."

Ziyech kwam dit seizoen in vier competitiewedstrijden in actie voor Chelsea en speelde drie Champions League-wedstrijden. Daarin maakte hij twee goals en bereidde hij drie doelpunten van ploeggenoten voor.