'Koploper AC Milan zoekt stand-in voor Ibrahimovic en komt uit in Eredivisie'

'Koploper AC Milan zoekt stand-in voor Ibrahimovic en komt uit in Eredivisie'

15-11-2020 13:58
86

Donyell Malen staat in de belangstelling van AC Milan. Dat meldt Corriere dello Sport. De aanvaller van PSV zou worden 'gemonitord' door de koploper van de Serie A.

Milan gaat na zeven speelronden verrassend aan de leiding in Italië, vooral door een onnavolgbare Zlatan Ibrahimovic. Op de achtergrond zit de clubleiding echter niet stil. De komst van een extra aanvaller, als stand-in voor Ibrahimovic, heeft prioriteit in de winterse transferperiode.

Malen is één van de twee spitsen op het lijstje, aldus Corriere dello Sport. De 21-jarige aanvaller van PSV is helemaal terug na een zware knieblessure en loopt één op twee in de Eredivisie. Zijn zakelijke belangen worden behartigd door Mino Raiola, die een goede relatie heeft met het bestuur van Milan. Zijn geschatte marktwaarde is wel een struikelblok: Malen moet dertig miljoen euro kosten - en dat gaat de Italiaanse grootmacht niet betalen.

Milan heeft ook Luka Jovic op de korrel. De talentvolle spits (22) heeft het moeilijk sinds zijn overstap van Eintracht Frankfurt naar Real Madrid. Hij staat op de nominatie om in de tweede seizoenshelft verhuurd te worden. Milan hikt echter tegen zijn hoge salaris aan én wil alleen in gesprek als een optie tot koop bespreekbaar is.