Memphis dolt met de NOS: Ik had de eerste vraag verwacht. Niet? Ahh..

Memphis dolt met de NOS: "Ik had de eerste vraag verwacht. Niet? Ahh.."

15-11-2020 21:04
15

Memphis Depay was wel in voor een dolletje met de NOS, dat hem na Nederland - Bosnië interviewde. De sfeer zit er goed in bij aanvaller, die van bondscoach Frank de Boer van positie moest wisselen.

Memphis is geen vaste spits meer, maar linksbuiten. De NOS vroeg Memphis daar zaterdag naar. "Hoe is het leven als linksbuiten?", vroeg verslaggever Jeroen Stekelenburg. "Wat een beginvraag..Goedemiddag", reageerde Memphis.

Een dag later troffen Memphis en Stekelenburg elkaar weer. "Was het een fijne avond?", vroeg Stekelenburg hem. Memphis had een andere vraag verwacht. "Ik had de eerste vraag verwacht: hoe bevalt het leven als linksbuiten? Niet? Ahh.."

Volgens NOS-analisten Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk is het grapje van Memphis een teken dat hij goed in zijn vel zit. "Mijn voorkeur is de spits. Maar als ik hier sta probeer ik het zo goed mogelijk in te vullen. We hadden vaak de bal, dan is het lekker", zegt hij zelf. "Nee, het zit me niet dwars. Het is meer een lolletje, niets serieus. Het is gewoon een spelletje, i guess", reageert hij.

De band tussen Memphis en de media is de afgelopen jaren beter geworden. "Ik word ook ouder. Een paar jaar geleden stond ik er anders op bij mensen. Ze hadden een mening terwijl ze een jonge jongen niet kenden. Nu ben ik er langer bij en ken ik de mensen beter. Ik ben zelf ook iets rustiger geworden."