Barça 'gooide deur dicht' voor neus van Suárez: 'Boze en impulsieve actie'

Barça 'gooide deur dicht' voor neus van Suárez: 'Boze en impulsieve actie'

16-11-2020 07:12 Laatste update: 07:44
34

Luis Suárez is gelukkig bij zijn nieuwe club Atlético Madrid, maar baalt nog steeds van de manier waarop hij bij FC Barcelona naar de uitgang werd gewerkt. De Uruguayaan heeft nog steeds contact met zijn maatje Lionel Messi, maar over voetbal hebben de twee het nauwelijks.

Suárez liet vlak na zijn vertrek bij Barcelona weten niet blij te zijn met de beslissing van de club, maar komt inmiddels wat terug op die woorden. "Het was niet alleen een boze en impulsieve actie", geeft Suárez aan in een interview met Marca. "Ik was teleurgesteld in hoe het daar geëindigd is. Ik heb het al eerder gezegd, ze gooiden de deur voor mijn neus dicht. Terwijl er personen waren die mijn werk, professionalisme en carrière waardeerden."

Wedden

Meer odds

Na zijn eerste periode bij Atlético is Suárez wat tot rust gekomen, geeft hij aan. "Ik ben trots op wat ik met Barcelona bereikt heb. Ik was er gelukkig en ik geniet nu van dit moment", doelt de spits op zijn nieuwe avontuur in de Spaanse hoofdstad.

Suárez heeft nog steeds prima contact met Messi, met wie hij het in Camp Nou erg goed kon vinden. De twee praten regelmatig met elkaar, maar daarbij gaat het nauwelijks over voetbal. "We praten over het leven, het coronavirus... Eigenlijk over alles, behalve over voetbal. We maken ons meer zorgen over hoe het met onze gezinnen gaat dan wat er in de voetbalwereld gebeurt", sluit Suárez af.