Update: Koeman kan opgelucht ademhalen, knieblessure Busquets valt mee

Update: Koeman kan opgelucht ademhalen, knieblessure Busquets valt mee

16-11-2020 18:10 Laatste update: 18-11-2020 13:56
18

FC Barcelona lijkt het de komende tijd te moeten doen zonder Sergio Busquets. De middenvelder heeft bij het Spaanse nationale elftal een knieblessure opgelopen. Dinsdag wordt er een scan van gemaakt, om te zien wat de precieze schade is.

Dat meldt El Mundo Deportivo. De Spaanse bond maakte eerder al bekend dat Busquets er tijdens de wedstrijd tegen Duitsland van dinsdag niet bij is. Het is nog niet bekend wat de schade is voor de Barcelona-middenvelder, maar er wordt verwacht dat hij er ongeveer drie tot vier weken uitligt. Hierdoor mist hij de wedstrijden tegen Atlético Madrid, Dinamo Kiev, Osasuna en Ferencváros. 

Er wordt dinsdag een scan gemaakt van de knie van Busquets. Er wordt verwacht dat er niets ernstigs aan het licht komt, maar vooralsnog is er niets zeker. Busquets vormt dit seizoen samen met Frenkie de Jong het controlerende blok op het Barça-middenveld.

Update: Ronald Koeman kan opgelucht ademhalen: de knieblessure die Sergio Busquets bij het nationale elftal van Spanje opliep valt mee. De middenvelder heeft een verstuikte knieband en kan naar verluidt snel zijn opwachting maken op het trainingsveld bij Barcelona. Over de precieze duur van zijn revalidatie doet de Spaanse grootmacht geen uitspraken.