Kritische woorden over Memphis: 'Je mag best arrogant zijn, als je presteert'

Kritische woorden over Memphis: 'Je mag best arrogant zijn, als je presteert'

Gepubliceerd: maandag 16 november 2020 om 19:20ma 16-11-2020 om 19:20

Laatste update: maandag 16 november 2020 om 19:21ma 16-11-2020 om 19:21

Barry van Galen en Piet Keur zagen Owen Wijndal en Denzel Dumfries indruk maken bij Oranje, maar zijn minder tevreden over Daley Blind en Stefan de Vrij. Memphis Depay wist de verwachtingen van Van Galen ook niet waar te maken.

"Ik vond Wijndal fantastisch", begint Keur tijdens Een bakkie pleur met Van Galen & Keur van NH Sport. "En Dumfries... Dat is niet de meest technische, maar hoe die gaat en ook blijft gaan, daar kan ik van genieten."

Keur zag dat het centrale duo minder indruk wist te maken dan beide backs. "Ik vind De Vrij normaal wel goed, maar hij was niet top. Maar dat komt ook omdat hij een klein beetje te gemakzuchtig dacht. Blind is aan de bal wel goed, maar verdedigend weet iedereen wel dat het niet goed is."

Van Galen laat zijn licht schijnen over Memphis Depay, die als linksbuiten speelde tijdens de interlands tegen Spanje en Bosnië en Herzegovina. "Depay heb ik het niet zo mee, ik weet het niet... Je mag van mij best arrogant zijn, als je elke week presteert", sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws