Van Bommel geheimzinnig over FC Utrecht: 'Ik voel mij er niet te groot voor'

Van Bommel geheimzinnig over FC Utrecht: 'Ik voel mij er niet te groot voor'

17-11-2020 14:02
71

Mark van Bommel heeft nog geen contact met FC Utrecht, maar hij staat er niet meteen onwelwillend tegenover om aan de slag te gaan in De Galgenwaard. Dat laat de voormalig trainer van PSV weten aan Veronica Inside.

"Ik voel mij er niet te groot voor, dat allereerst. Als je een vraag krijgt, ga je het voorstellen: wat als ze bellen? Wat zou ik doen en hoe ziet het eruit? Als je die vraag krijgt, ga je er pas echt over nadenken", houdt Van Bommel zich op de vlakte. Wel geeft hij toe dat een club als Utrecht goed bij hem zou passen. "Qua werklust, motivatie en dat je er alles aan doet, dat past wel bij die club. Maar dat wil niet zeggen dat andere clubs afvallen."

Willem van Hanegem opperde hem zelfs als opvolger van Dick Advocaat bij Feyenoord. "Dat is wat ik net zei: als je die vraag komt, ga je er pas echt over nadenken." Van Bommel geeft toe dat hij wel gepolst is. "Er zijn meerdere vragen gesteld. Wat dat betreft is het best druk. Mensen vragen: als er bij ons iets gebeurt tijdens of na het seizoen, sta je daar dan open voor? Ik sta in principe voor heel veel open."

Op de vraag of er ook clubs concreet zijn, is Van Bommel geheimzinnig. "Nou, concreet. Het is maar net hoe je het noemt hè."