Derksen-kritiek aan adres Drommel niet vergeten: 'Wil hem liefst de nek omdraaien'

Derksen-kritiek aan adres Drommel niet vergeten: 'Wil hem liefst de nek omdraaien'

17-11-2020 18:41
90

Joël Drommel mocht zich deze interlandperiode voor het eerst melden bij het Nederlands elftal, na afmeldingen van Jasper Cillessen en Justin Bijlow. De vader van de FC Twente-doelman, Piet-Jan Drommel, zag hoe zijn zoon door Johan Derksen regelmatig bekritiseerd werd.

Piet-Jan geeft in gesprek met het Haarlems Dagblad aan dat hij de uitspraken van Derksen nog niet vergeten is. De Veronica Inside-nestor is inmiddels van mening veranderd over de Twente-doelman. "Derksen had op zich gelijk dat Joël vaak op zijn buik terecht kwam en de bal miste, maar als vader wil je zo iemand het liefst de nek omdraaien", aldus Piet-Jan Drommel.

Drommel begon in de jeugdopleiding van FC Omniworld, de voorganger van Almere City. Hij was oorspronkelijk een veldspeler, maar toen de keeper van zijn elftal er mee stopte ging de destijds veertienjarige Drommel onder de lat staan.

Inmiddels zit hij bij de selectie van het Nederlands elftal. "Ik kan het nog niet helemaal bevatten", zei Drommel daarover. "Hier verlang je naar, dit is een jongensdroom die uitkomt."