Perez ziet vormdip bij PSV-spits: 'Dacht altijd dat zijn afwerken in orde was'

Perez ziet vormdip bij PSV-spits: 'Dacht altijd dat zijn afwerken in orde was'

17-11-2020 19:39
54

Kenneth Perez ziet dat Donyell Malen nog niet het niveau haalt van voor zijn blessure. De PSV-spits mist kansen, die hij eerder niet miste en dat zorgt voor bezorgdheid bij de FOX Sports-analist.

Malen raakte eind vorig jaar geblesseerd aan zijn linkerknie tijdens een wedstrijd tegen Vitesse en moest onder het mes. Voor zijn blessure was hij uitstekend in vorm, maar sinds zijn rentree heeft de PSV-spits het moeilijk, vertelt Perez bij Voetbalpraat van FOX Sports. "Ik had hem eigenlijk altijd ingeschat als een koele afmaker, maar zie hem nu echt aparte dingen doen bij PSV qua afwerken", uit de analist zijn zorgen.

Het kan een wat mindere fase zijn, stelt Perez. De analist heeft er nog steeds vertrouwen in dat Malen zijn oude niveau terug gaat vinden. "Hij is talentvol, maar we moeten zien hoe ver dat gaat reiken. Hij heeft een heleboel basisdingen die fantastisch zijn, bijvoorbeeld z'n startsnelheid. En ik dacht altijd dat zijn afwerken uitstekend in orde was, maar misschien is dit een fase", sluit Perez af.