Advocaat gaat in januari aankloppen bij Arnesen: 'Toneelstukje gaan we weer zien'

Advocaat gaat in januari aankloppen bij Arnesen: 'Toneelstukje gaan we weer zien'

17-11-2020 20:25
111

Dick Advocaat gaat in januari weer een paar keer aan de deur kloppen bij technisch directeur Frank Arnesen. De Feyenoord-trainer vindt nog steeds dat er een spits bij moet komen in De Kuip en gaat er alles aan doen om dat te bewerkstelligen.

Dat meldt Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International. "Ik geloof wel dat dat gaat gebeuren. Of in ieder geval, dat hij weer een aantal keer bij Arnesen naar binnen gaat lopen, op die deur klopt, en vraagt of die spits er al is. Dat toneelstukje gaan we weer van voor af aan zien; wekenlang", stelt Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast

Krabbendam denkt dat Advocaat er in januari liever een spits bij wil hebben dan een extra keeper en kan zich wel vinden in de gedachtengang van De Kleine Generaal. "Marsman of Hahn, dat is ook om het even, toch? Michel Vorm is wel een goede keeper, maar die heeft maanden niet gekeept en die is volgens mij niet van plan om zijn handschoenen ooit nog een keer aan te doen, behalve voor een benefietwedstrijd."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s