'Hofland kan goede coach worden, hoop dat hij ooit bij Feyenoord aan roer staat'

'Hofland kan goede coach worden, hoop dat hij ooit bij Feyenoord aan roer staat'

Gepubliceerd: woensdag 18 november 2020 om 13:43wo 18-11-2020 om 13:43

Laatste update: woensdag 18 november 2020 om 13:45wo 18-11-2020 om 13:45

Mark Diemers verhuisde afgelopen zomer van Fortuna Sittard naar Feyenoord en krijgt meteen het vertrouwen van trainer Dick Advocaat. De middenvelder kent een wisselvallige start in De Kuip, maar geniet van zijn nieuwe omgeving.

De Feyenoord-fans laten het meteen weten wanneer je een slechte wedstrijd speelt, merkt Diemers tijdens zijn eerste periode bij de club. Vanwege het coronavirus heeft hij een kolkende Kuip echter nog niet mee kunnen maken. "Maar je merkt wel de grootheid van Feyenoord. Als je een mindere wedstrijd speelt, dan krijg je dat te horen", vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond.

Aankomende zondag wacht het duel met zijn oude club Fortuna Sittard. Diemers kijkt uit naar het treffen. "Dat blijft altijd bijzonder. Ik heb daar een prachtige periode gehad in de afgelopen twee jaar." Diemers had de afgelopen periode nog contact met de inmiddels ontslagen Kevin Hofland. "Mijn band met Hofland was heel goed. Hij haalde me over om naar Fortuna te komen. Daar heb ik geen spijt van. Het heeft me geen windeieren gelegd. Wat dat betreft vind ik het jammer dat zij eruit zijn."

Diemers denkt dat er nog steeds een mooie trainerscarrière lonkt voor Hofland, in de toekomst misschien wel bij Feyenoord. "Ik denk dat hij het wel absoluut in zich heeft. Hij kan een goede trainer worden. Ik hoop dat hij hier ooit aan het roer kan staan", sluit de middenvelder af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Hofland een goede optie zijn voor Feyenoord in de toekomst?

Ja, zeker weten!
25%
Nee, hij moet zich eerst bewijzen als trainer
75%
(470 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws