Vejinovic ziet af van Keuken Kampioen Divisie-transfer: 'Dat is zijn goed recht'

Vejinovic ziet af van Keuken Kampioen Divisie-transfer: 'Dat is zijn goed recht'

Gepubliceerd: donderdag 19 november 2020 om 14:40do 19-11-2020 om 14:40

Laatste update: donderdag 19 november 2020 om 14:54do 19-11-2020 om 14:54

Marko Vejinovic gaat niet voor FC Volendam spelen. De 30-jarige middenvelder trainde enkele weken mee met De Wijdbroeken, maar tot een contract heeft het niet geleid. Trainer Wim Jonk berust zich in de situatie.

"Marko heeft voor zichzelf besloten een andere keuze te maken en dat is zijn goed recht natuurlijk", begint Jonk tegenover NH Sport. "Hij blijft tot het einde van deze maand meetrainen en dan gaat hij zijn heil ergens anders zoeken."

Vejinovic zag het na een aantal weken meetrainen toch niet zitten om te tekenen bij Volendam. "Zijn ambities liggen nog op een hoger niveau, dat heb je te respecteren", gaat Jonk verder die in de voormalig Feyenoord-middenvelder echt een aanwinst voor de selectie zag. "Ik snap dat dit een stap terug is in zijn beleving. Wij zien uiteraard andere mogelijkheden, maar dat is toch het gevoel van de speler zelf", besluit Jonk. 

Vejinovic speelde in Nederland eerder voor Heracles Almelo, Vitesse, Feyenoord en AZ. Eerder dit seizoen trainde de Serviër ook een tijdje mee met Jong AZ.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws