Rake woorden over Griezmann: 'Transfer naar Barcelona had nooit door mogen gaan'

Rake woorden over Griezmann: 'Transfer naar Barcelona had nooit door mogen gaan'

19-11-2020 15:15 Laatste update: 15:21
26

FC Barcelona heeft er volgens presidentskandidaat Victor Font geen goed aan gedaan om Antoine Griezmann over te nemen van Atlético Madrid. De Fransman kwam in de zomer van 2019 over van Madrid naar Camp Nou en heeft tot dusver nooit écht kunnen overtuigen bij de Catalanen.

"Het contracteren van Griezmann had nooit door mogen gaan", stelt Font tegen El Partidazo De Cope. Griezmann, die met Barcelona een matige seizoenstart doormaakt, kan ook op individueel vlak moeizaam overtuigen dit seizoen. De aanvaller maakte nog maar twee treffers in zeven wedstrijden voor de ploeg van Koeman in de Primera División.

Barcelona hervat de competitie na de interlandperiode met een uitwedstrijd tegen, uitgerekend, Atlético Madrid: de oude ploeg van Griezmann. Het affiche is ook voor voormalig Barcelona-spits Luis Suarez een bijzondere wedstrijd, al kan de Uruguayaan hoogstwaarschijnlijk niet in actie komen tegen zijn oude club wegens een positieve coronabesmetting. Atlético Madrid-Barcelona begint zaterdagavond om 21.00 uur.