Boateng denkt hardop na over Bayern München-exit: 'Ik was verrast'

Boateng denkt hardop na over Bayern München-exit: 'Ik was verrast'

Gepubliceerd: donderdag 19 november 2020 om 17:38do 19-11-2020 om 17:38

Jérôme Boateng maakt er geen geheim van dat hij openstaat voor een nieuw avontuur. De 32-jarige verdediger staat al ruim negen jaar onder contract bij Bayern München, maar is komende transfervrij.

"Ik ben iemand die graag nieuwe steden, nieuwe culturen en nieuwe mensen leert kennen", vertelt Boateng in gesprek met Goal. "Ik ben eigenlijk niet het type dat graag lang op één plek blijft. Daarom zijn Parijs, Londen, maar ook steden buiten Europa interessant voor mij."

Recentelijk dook ook het gerucht op dat Bayern het aflopende contract van Boateng niet zou willen verlengen. "Ik was verrast door de berichtgeving en had graag van tevoren willen gaan zitten", reageert de ervaren stopper. "Maar nu ben ik er niet meer mee bezig."

Boateng benadrukt dat hij momenteel alleen gericht is op presteren bij Bayern. "Mijn focus ligt voor honderd procent op het verdedigen van de vijf titels van vorig seizoen. Als de dag komt dat we uit elkaar gaan, zal ik met trots terugkijken op deze jaren en vele successen met deze club. Niet veel voetballers mogen zoiets meemaken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws