'Nieuwe klap Feyenoord: Advocaat in de problemen door blessuregolf in De Kuip'

'Nieuwe klap Feyenoord: Advocaat in de problemen door blessuregolf in De Kuip'

20-11-2020 08:05
129

De blessurestorm bij Feyenoord gaat voorlopig niet liggen. Leroy Fer komt in 2020 niet meer in actie, meldt het Algemeen Dagblad vrijdagochtend.

Fer liep in oktober een hamstringblessure op en omdat hij nog altijd revalideert, laat zijn rentree tot 2021 op zich wachten. Het is een nieuwe klap voor Feyenoord: trainer Dick Advocaat zag de laatste weken de ene na de andere speler wegvallen.

Justin Bijlow, Ridgeciano Haps, Róbert Bozeník en Sven van Beek zijn voorlopig niet inzetbaar, terwijl Tyrell Malacia en Orkun Kökcü met een blessure terugkeerden van interlandverplichtingen bij respectievelijk Jong Oranje en Turkije. Bovendien is Christian Conteh sinds zijn komst 'ziek, zwak en misselijk', aldus het AD.

De blessuregolf in De Kuip komt op een slecht moment: Feyenoord speelt tot de feestdagen liefst negen wedstrijden, waaronder drie cruciale duels in de Europa League. De enige meevaller is het feit dat Nicolai Jörgensen inmiddels weer fit genoeg is om te spelen. Feyenoord gaat zondag op bezoek bij Fortuna Sittard.