Snoei geïrriteerd door FOX Sports-verslaggever: Jij bent toch geen dokter?

Snoei geïrriteerd door FOX Sports-verslaggever: "Jij bent toch geen dokter?"

20-11-2020 08:20
35

Het boterde donderdagavond niet tussen Mike Snoei en FOX Sports-verslaggever Vincent Schildkamp. De trainer van De Graafschap raakte gefrustreerd door een aantal vragen na de 0-2 nederlaag tegen Keuken Kampioen Divisie-koploper SC Cambuur.

Snoei raakte aan het einde van het interview echt geprikkeld, toen hij werd gevraagd of het verantwoord was om linksback Roland Baas na een botsing met Ted van de Pavert in eerste instantie te laten staan. "Ik zie het beeld als commentator uit verschillende hoeken. Ik vond het niet verantwoord om Baas weer het veld in te sturen", aldus Schildkamp.

Wedden

Meer odds

"Jij bent toch geen dokter? Onze dokter is een heel kundige man, laat het aan hem over", beet Snoei hem vervolgens toe. "Die man werkt hier al dertig jaar en heeft gewoon in het veld een diagnose gesteld."

Snoei baalde stevig van de nederlaag. Hij zag zijn ploeg beter spelen in de tweede helft, maar het was niet genoeg. "Of ik ondanks de nederlaag tevreden ben? Hoe kan ik nou tevreden zijn? We hebben toch verloren? Daar het toch om?", toonde hij zijn frustratie. "We hebben te weinig met de kansen gedaan en staat nu met lege handen. Heel teleurstellend."