'Van Dijk ligt er nu lang uit omdat één persoon een hele rare beslissing maakte'

'Van Dijk ligt er nu lang uit omdat één persoon een hele rare beslissing maakte'

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 11:31vr 20-11-2020 om 11:31

Jürgen Klopp moest even slikken toen hij hoorde dat Joe Gomez zwaar geblesseerd was geraakt bij het Engels elftal. Liverpool heeft daarmee na de kruisbandkwetsuur die Virgil van Dijk opliep weer een forse klap te verwerken gekregen.

De hoofd fysiotherapie van Liverpool belde de manager van The Reds op om het slechte nieuws te vertellen. "Mijn Engels is niet goed genoeg om precies uit te leggen wat er toen door mijn hoofd ging", zegt Klopp tegen The Daily Mail. "Iedereen wist meteen dat het heel serieus was. Niemand twijfelde daaraan, geen enkele hoop dat het meeviel. Blessures horen erbij en de wijze waarop ze ontstaan baart ons zorgen."

Volgens Klopp is de blessure van Gomez niet te vergelijken met de wijze waarop Van Dijk zijn kwetsuur opliep. "Bij Van Dijk kwam het niet door de intensiteit van al die wedstrijden", legt de Duitser uit. "Dat kwam door een hele rare beslissing die één persoon (Jordan Pickford, red.) nam en dat maakte het erg moeilijk om mee om te gaan. Bij Gomez had het zeer zeker wel met de intensiteit van dit seizoen te maken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws