Uruguayaanse barbecue valt in slechte aarde bij Atlético: 'Hier was geen controle'

Uruguayaanse barbecue valt in slechte aarde bij Atlético: 'Hier was geen controle'

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 12:28vr 20-11-2020 om 12:28

Laatste update: vrijdag 20 november 2020 om 12:59vr 20-11-2020 om 12:59

Enrique Cerezo, de voorzitter van Atlético Madrid, is niet te spreken over hoe de Uruguayaanse internationals de periode bij hun nationale selectie hebben doorgebracht. Liefst vijftien spelers keren positief besmet terug en daar lijken redenen voor te zijn.

Zo zijn er foto's te zien waarop de selectie van Uruguay een barbecue houdt en spelers totaal geen afstand houden. Het is dan ook geen verrassing dat er veel spelers van de selectie van bondscoach Oscar Tabarez besmet zijn geraakt, denkt Cerezo. "Als ik de foto's bekijk is er totaal geen sprake van controle geweest", zegt hij tegen het Spaanse radiostation El Larguero.

Atlético is één van de clubs die de dupe is van de coronabesmettingen. Luis Suárez en Lucas Torreira hebben een positieve test afgelegd en zullen de competitiekraker tegen FC Barcelona hoe dan ook moeten overslaan. Wellicht komen ook de Champions League-wedstrijden van Los Rojiblancos te vroeg voor het Uruguayaanse duo.

De voorzitter van Atlético is dan ook teleurgesteld. "Verdrietig en bezorgd, dat zijn we. Lucas en Luis verkeren in goede vorm en dan is het heel moeilijk om te accepteren dat ze niet mee kunnen spelen. We hebben veel op het spel gezet door deze spelers naar hun nationale team te laten gaan en nu zijn ze er niet bij."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws