'Ajax is de grootste club van het land, maar we gaan voor een nieuwe stunt'

'Ajax is de grootste club van het land, maar we gaan voor een nieuwe stunt'

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 13:28vr 20-11-2020 om 13:28

Ajax ontvangt zondag Heracles Almelo in de Johan Cruijff Arena. Frank Wormuth, trainer van Heracles, gaat voor een nieuwe stunt, maar weet dat het lastig wordt.

"Natuurlijk zijn we zondag de underdog. Ajax is de grootste club van het land en doet zelfs in de Champions League altijd goed mee", zegt Wormuth op de clubsite. "Maar niets is onmogelijk, dat hebben we de laatste jaren wel gezien in onze wedstrijden tegen Ajax. We gaan er alles aan doen om opnieuw voor een stunt te zorgen."

Heracles draait stroef dit seizoen, maar boekte de laatste jaren goede resultaten tegen Ajax. Vlak voor de corona-uitbraak wonnen de Almeloërs nog in huis door een goal van Cyriel Dessers. En twee jaar geleden pakte de ploeg van Wormuth een punt in Amsterdam.

Wormuth kan zondag niet beschikken over Adrian Szöke (geschorst), Navajo Bakboord (knie) en Noah Fadiga (enkel). "Ik kan nu nog niets zeggen over onze opstelling", aldus de Duitse coach. "We trainen morgen nog en we moeten natuurlijk weer afwachten hoe de coronatesten uitpakken. De afgelopen weken hebben we goed gewerkt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt Ajax - Heracles?

Zege Ajax
79%
Zege Heracles
12%
Gelijkspel
8%
(1222 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws