Schmidt wil hoofdstuk afsluiten bij PSV: 'Op dit moment is er geen uitval meer'

Schmidt wil hoofdstuk afsluiten bij PSV: 'Op dit moment is er geen uitval meer'

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 14:26vr 20-11-2020 om 14:26

Roger Schmidt verwacht niet dat PSV nog veel te kampen zal hebben met corona-problematiek. De Duitse oefenmeester schat in dat veel van zijn spelers het virus al onder de leden hebben gehad.

Er was voor de interlandperiode veel te doen in Eindhoven om het coronavirus. "Maar op dit moment hebben we geen uitval meer", verzekert de PSV-trainer in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Vanmorgen zijn er weer testen geweest. We hopen het ergste gehad te hebben en ik denk ook dat er weinig spelers meer zijn die het virus niet gehad hebben."

Dat betekent dat Schmidt in de uitwedstrijd bij FC Twente kan beschikken over een voltallige selectie. Alleen het meespelen van Ibrahim Sangaré is nog niet zeker. "Hij is nog niet terug van zijn nationale ploeg", legt de trainer uit. "Zijn reis vanuit Madagaskar duurt iets langer dan verwacht."

Twente kan volgens de Duitse oefenmeester PSV het vuur aan de schenen gaan leggen. "Een goede ploeg en het is dan ook niet verrassend dat ze al veel punten hebben gepakt. Ze hebben individuele kwaliteiten voorin en spelen attractief. Ze willen vroeg ballen veroveren en hanteren een actieve speelwijze. Ik denk dat het een goede wedstrijd kan worden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws