Feest in Dortmund: nieuw contract voor 'een van grootste talenten in Europa'

Feest in Dortmund: nieuw contract voor 'een van grootste talenten in Europa'

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 16:29vr 20-11-2020 om 16:29

Borussia Dortmund heeft het contract van talent Giovanni Reyna opengebroken en verlengd tot medio 2025. De Bundesliga-club is blij dat het 'een van de grootste talenten in Europa' langer aan zich heeft kunnen binden. 

Reyna, pas net achttien jaar oud, speelt dit seizoen al de nodige minuten voor Dortmund en maakt een uitstekende indruk. In het Signal Iduna Park zijn ze dan ook blij dat het talent uit de Verenigde Staten zijn contract heeft verlengd. "Gio heeft de afgelopen maanden een bijna ongelooflijke ontwikkeling doorgemaakt", geeft sportief directeur Michael Zorc aan op de clubwebsite. "Hij wordt zeker weten een belangrijk onderdeel van de sportieve toekomst van Dortmund."

De aanvallende middenvelder hoopt zich de komende jaren flink te blijven ontwikkelen bij Dortmund. "Dortmund is een grote club, die om de titel mee kan spelen en in alle belangrijke competities actief is", geeft hij aan. "Alle jonge spelers hebben bij deze club de kans zich verder te ontwikkelen. Ik heb in Dortmund al veel geleerd en dat wil ik in de toekomst ook blijven doen. Ik verheug me erop om nog lang bij de club te blijven."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws