De handtekeningen zijn gezet: PSV en Teze langer met elkaar door

De handtekeningen zijn gezet: PSV en Teze langer met elkaar door

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 17:32vr 20-11-2020 om 17:32

Laatste update: vrijdag 20 november 2020 om 17:53vr 20-11-2020 om 17:53

PSV heeft het contract van Jordan Teze opengebroken en verlengd tot medio 2024. De gesprekken tussen beide partijen liepen al langer, maar nu staat er daadwerkelijk een handtekening onder het nieuwe contract van de verdediger.

Dat maakt PSV via officiële kanalen bekend. Teze doorliep de jeugdopleiding van de Eindhovense club en beleeft dit seizoen onder trainer Roger Schmidt zijn doorbraak in het eerste elftal. Het contract van de 21-jarige verdediger in het Philips Stadion liep na dit seizoen af.

De contractverlenging van Teze zat er al langer aan te komen. De verdediger meldde voor de camera van VoetbalPrimeur eerder al dat de deal al helemaal rond was, maar dat het alleen nog officieel gemaakt moest worden door PSV. De interesse in Teze nam de laatste tijd flink toe vanwege zijn aflopende contract, maar PSV is de geïnteresseerde clubs te slim af.

"Het is ondanks de bizarre afgelopen maanden voor mij persoonlijk een heel mooi jaar geworden", geeft Teze aan in een eerste reactie op de clubwebsite. "Er is ontzettend veel gebeurd. Ik ben trots op mijn ontwikkeling, maar weet ook dat er nog veel meer aan komt. Daar richt ik me op."

Technisch directeur John de Jong stelt dat Teze zijn contractverlenging verdiend heeft. "Jordan is een goed voorbeeld van een speler die de route heeft afgelegd van de jeugd naar het eerste elftal. Hij heeft dit contract helemaal zelf verdiend. Sinds zijn debuut voor Jong PSV in 2017 heeft hij stap voor stap toegewerkt naar een volwaardige positie in het eerste elftal van PSV. Dat ging niet altijd vanzelf, maar Jordan heeft volgehouden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws