AD: Tagliafico gaat handtekening zetten onder nieuw Ajax-contract

AD: Tagliafico gaat handtekening zetten onder nieuw Ajax-contract

Gepubliceerd: zaterdag 21 november 2020 om 07:07za 21-11-2020 om 07:07

Laatste update: zaterdag 21 november 2020 om 11:07za 21-11-2020 om 11:07

Nicolás Tagliafico gaat spoedig zijn handtekening zetten onder een nieuw contract bij Ajax. Dat meldt het Algemeen Dagblad zaterdagochtend. De Argentijn gaat snel akkoord met een nieuwe deal tot medio 2023.

Het is een publiek geheim dat Tagliafico al langer denkt aan een stap hogerop, maar een transfer bleef ook afgelopen zomer uit. Ajax wil de linksback vanwege zijn belangrijke rol in het team belonen met een verbeterd contract. De deal dat Ajax zich soepel opstelt wanneer een Europese topclub zich voor hem meldt, blijft ook na het ondertekenen van zijn nieuwe contract staan.

Het Algemeen Dagblad stelt dat Ajax het contract 'waarschijnlijk met een jaar zal verlengen'. Tagliafico geeft aan dat Ajax inmiddels als zijn thuis voelt. "Je voelt je nooit alleen en je weet hier wat er van je verwacht wordt. Dat is een veilige omgeving, net als een familie."

Tagliafico, die in 2018 de overstap maakte van Independiente naar Ajax, kwam tot op heden tot 108 officiële wedstrijden in het shirt van de club. Hij wist het net daarin elf keer te vinden, terwijl hij zestien assists gaf.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws