'Real stemt in met vertrekwens en mikt op transfersom van 60 à 70 miljoen euro'

'Real stemt in met vertrekwens en mikt op transfersom van 60 à 70 miljoen euro'

21-11-2020 08:55 Laatste update: 08:58
40

Isco wil Real Madrid in de winterse transferperiode verlaten. De middenvelder speelt geen rol van betekenis in het Estadio Bernabéu en Real wil meewerken aan een transfer van de Spanjaard, maar hangt een behoorlijk prijskaartje van 60 à 70 miljoen euro om zijn nek.

Real kan het geld in deze tijden van corona goed gebruiken en zou daarom willen profiteren van de wens van Isco, meldt Marca. De laatste dagen wordt de middenvelder gelinkt aan Everton, waar hij samen zou kunnen werken met zijn oude coach Carlo Ancelotti. De Italiaanse oefenmeester reageerde hier al snel op en sprak van 'domme geruchten'.

Isco begon de nieuwe Primera División-campagne van Real vol goede moed en wilde in de zomerse transferperiode nog niet denken aan een vertrek, maar hij is in de eerste maanden van dit seizoen volledig van mening veranderd. Zijn contract in Madrid loopt nog door tot de zomer van 2022, waardoor Real een transfersom voor hem kan vragen. Dat is De Koninklijke dan ook van plan: het wil 60 tot 70 miljoen euro vangen voor Isco.