'Inter waagt in januari een poging om Wijnaldum goedkoop over te nemen'

'Inter waagt in januari een poging om Wijnaldum goedkoop over te nemen'

21-11-2020 10:14
43

Internazionale wil in januari een poging wagen om Georginio Wijnaldum vast te leggen. De Nerazzurri zijn op zoek naar goedkope buitenkansjes en de middenvelder van Liverpool past in dat plaatje.

Op dit moment heeft Wijnaldum een contract bij Liverpool dat tot de zomer van 2021 loopt. Inter zou in januari dus goedkoop toe kunnen slaan en Corriere dello Sport weet dat de beleidsbepalers in Milaan een poging willen gaan wagen. Of die succesvol kan zijn is nog maar de vraag, want de Italiaanse krant schrijft ook dat er meer Europese topclubs op de loer liggen.

Als de Oranje-international zijn contract bij The Reds niet verlengt, zal de transferstrijd losbarsten en wordt hij de meest gewilde 'free agent', meldt de krant verder. Inter hoopt daarvan te kunnen profiteren, maar weet ook dat het dan moet afrekenen met clubs als FC Barcelona. De Catalanen hebben nu de beste papieren omdat Wijnaldum het liefst naar Spanje zou willen.

Naast Wijnaldum staan ook Olivier Giroud, Rodrigo de Paul en Granit Xhaka in de belangstelling van Inter. Laatstgenoemde kan alleen naar de modestad komen als Christian Eriksen in ruil voor de Zwitser aan Arsenal wordt verkocht.