Seuntjens over opmerkelijk gesprek bij NAC: 'Hele ochtend daarvoor weggegooid'

Seuntjens over opmerkelijk gesprek bij NAC: 'Hele ochtend daarvoor weggegooid'

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 10:43zo 22-11-2020 om 10:43

Ralf Seuntjens werd na zijn vertrek bij VVV-Venlo in 2019 in verband gebracht met NAC Breda, maar zijn jeugdliefde maakte op opmerkelijke wijze kenbaar geen interesse te hebben. De 31-jarige aanvaller ging vervolgens bij De Graafschap aan de slag.

"Ze belden mijn zaakwaarnemer om mij uit te nodigen voor een gesprek", zegt Seun of God in de talkshow van Voetbal International. "Dan denk je: oké, er is interesse van die club, die willen een samenwerkingsverband aangaan. Dus ik stap het kantoortje in en hij (technisch directeur Tom van den Abbeele, red.) zegt: ik wil je eigenlijk persoonlijk vertellen dat we niet geïnteresseerd zijn."

Die boodschap had Seuntjens niet zien aankomen. "Toen zei ik ook: had je niet kunnen bellen? Hij zei dat hij het persoonlijk wilde doen: vind je dat raar? Ik vind het wel tijdsverspilling wat je nu doet, zei ik. Hiervoor had ik toch niet hoeven komen. Ik heb een hele ochtend weggegooid om dit aan te horen. Had dan niet gebeld, of had niets laten weten. Dat was voor mij ook prima geweest, maar dit gaat natuurlijk nergens over."

En toen ging ik weg, en dat was nog het mooiste", gaat Seuntjens verder. "Ruud Brood zat met de technische staf in het kantoortje ernaast. En hij zei: hoe was het gesprek? Hij was wél geïnteresseerd. De fans wilden mij ook heel graag hebben, ze hingen nog een spandoek op aan mijn huis. Maar de technisch directeur wilde het niet."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws