Nieuwe tegenvaller voor Ajax: Klaassen valt uit in aanloop naar 'Midtjylland'

Nieuwe tegenvaller voor Ajax: Klaassen valt uit in aanloop naar 'Midtjylland'

22-11-2020 12:58
45

Een volgende tegenvaller voor Ajax: Davy Klaassen is zondag geblesseerd uitgevallen tijdens de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo in de Eredivisie. De middenvelder moet daardoor mogelijk het Champions League-duel met FC Midtjylland missen.

Klaassen kreeg na acht minuten een tik van achteren van Heracles-middenvelder Rai Vloet. De Oranje-international probeerde het nog even, maar moest zich halverwege de eerste helft alsnog laten vervangen voor Jurgen Ekkelenkamp.

Wedden

Meer odds

Het is nog niet duidelijk wat Klaassen mankeert en of hij een vraagteken is voor de belangrijke ontmoeting met Midtjylland in de groepsfase van de Champions League woensdag. De ploeg van coach Erik ten Hag staat na drie wedstrijden op een tweede plaats in de poule, achter Liverpool. Nummer drie Atalanta Bergamo heeft echter net als de Amsterdammers vier punten.

De mogelijke absentie van Klaassen zou een tegenvaller zijn voor Ten Hag, die met Mohammed Kudus al een andere middenvelder moet missen. Bovendien wordt het treffen met de Denen ook voor Antony 'een race tegen de klok'.

Het uitvallen van Klaassen deert Ajax tegen Heracles bepaald niet. De formatie van Ten Hag heeft geen kind aan de bezoekers en leidt halverwege al met 3-0 door goals van Lassina Traoré, David Neres en Zakaria Labyad.