Drommel kan zijn ogen niet geloven: 'Schandalig dit, echt schandalig'

Drommel kan zijn ogen niet geloven: 'Schandalig dit, echt schandalig'

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 19:45zo 22-11-2020 om 19:45

FC Twente-PSV werd de wedstrijd van de strafschoppen. Beide ploegen kregen er een, maar PSV verzuimde om het buitenkansje te verzilveren. De veelbesproken strafschop werd gekeerd door FC Twente-doelman Joël Drommel, die het ongelofelijk vindt dat PSV überhaupt een penalty kreeg.

"Schandalig dit, echt schandalig. Er is helemaal niks aan de hand", analyseert Drommel de situatie als hij na afloop de beelden terug kijkt. "Maar ja, je pakt hem en dat is wel lekker", stelt de doelman tegen FOX Sports.

Drommel speelde door zijn vele reddingen een belangrijke rol in de wedstrijd tegen PSV. "Ik denk wel dat ik een punt gepakt heb ja. Zeker de eerste helft. Lekker dat je gelijk veel te doen krijgt, want dan kun je lekker in de wedstrijd groeien", legt de sluitpost uit.

De 24-jarige Drommel maakte afgelopen interlandperiode zijn debuut in de selectie van Oranje. "Ik heb daar heel erg genoten, ben erg goed opgevangen daar. Ik hoop dat ik er nu bij blijf. Ik moet gewoon blijven presteren bij FC Twente en dan gaan we het zien."

Drommel geniet van zijn eigen ontwikkeling. "Ja, echt heel mooi. Ook dat je vandaag je honderdste wedstrijd speelt, je pakt een penalty, je komt net terug van Oranje; het is alleen maar genieten", aldus de zeer tevreden doelman.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws