Elia ging verhaal halen bij FOX-cameraman: 'Waarom volg je mij nou eigenlijk?'

Elia ging verhaal halen bij FOX-cameraman: 'Waarom volg je mij nou eigenlijk?'

22-11-2020 23:50
44

Eljero Elia werd tijdens PEC Zwolle tegen FC Utrecht gevolgd door een camera van FOX Sports en daar was hij niet van gediend. De vleugelaanvaller kwam na de wedstrijd verhaal halen bij de cameraman.

Elia viel vijf minuten voor tijd in en werd constant gevolgd door een cameraman aan de rand van het veld. Na de wedstrijd zocht de aanvaller van Utrecht de bewuste man op. "'Waarom volg je mij nou eigenlijk?', vraagt Elia aan die man", doet Jan Joost van Gangelen uit de doeken tijdens Dit Was Het Weekend op FOX Sports. "Nou, die man is gewoon cameraman en probeert het mooiste beeld te maken. Hij was er niet van gediend."

Wedden

Meer odds

Kenneth Perez is niet blij dat Elia zich op die manier opstelt. "Hij voelt zich iets te veel gezocht, vind ik", legt de analist uit. "Eljero Elia, ga alsjeblieft gewoon voetballen. Dat kan je heel goed als je vrij in je hoofd bent. Ga je werk doen zoals vroeger, dan kun je echt iets toevoegen aan dit FC Utrecht. Hou je daar mee bezig en wees blij dat je gevolgd wordt door een camera. Dat laat zien dat je iets betekent."