Elia komt met reactie na incident met cameraman: 'Weer heel triest dit'

Elia komt met reactie na incident met cameraman: 'Weer heel triest dit'

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 07:40ma 23-11-2020 om 07:40

Laatste update: maandag 23 november 2020 om 08:18ma 23-11-2020 om 08:18

Eljero Elia heeft in de nacht van zondag op maandag gereageerd op het incident na PEC Zwolle - FC Utrecht. De 33-jarige aanvaller ging verhaal halen bij een cameraman van FOX Sports, maar ontkent de lezing van Jan Joost van Gangelen.

Elia viel vijf minuten voor tijd in en werd gevolgd door een camera van FOX Sports. Daar leek hij niet van gediend, want na de wedstrijd kwam de aanvaller verhaal halen. "Waarom volg je mij nou eigenlijk?, vraagt Elia aan die man", aldus Van Gangelen.

Zondagavond laat meldde Elia zich op Twitter. Hij lijkt te ontkennen dat hij boos was op de cameraman. 'Weer heel triest dit. Ga die cameraman vragen wat ik vroeg. 2020, het wordt steeds erger', aldus Elia, die zijn tweet afsluit met een emoji die huilt van het lachen.

Ook via Fleets reageert Elia. "Na de wedstrijd moesten de jongens die niet zoveel hadden gespeeld lopen", vertelt hij. "De camera volgt mij, oké... Ik loop toevallig de kant op waar de camera staat en vraag doodnormaal aan die man: moet je die camera op mij houden, krijg je dat in je oor te horen? Hij zegt: nee man, echt niet, ik zet hem gewoon op jou. Ik zeg: oké, fijne avond. That's it', besluit hij hoofdschuddend.

In de FOX-studio hekelde Kenneth Perez het gedrag van Elia. "Hij voelt zich iets te veel gezocht, vind ik. Eljero Elia, ga alsjeblieft gewoon voetballen. Dat kan je heel goed als je vrij in je hoofd bent. Ga je werk doen zoals vroeger, dan kun je echt iets toevoegen aan dit FC Utrecht."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws