Messi blijft bij ons en we zullen met hem de Champions League winnen

"Messi blijft bij ons en we zullen met hem de Champions League winnen"

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 15:37ma 23-11-2020 om 15:37

Laatste update: maandag 23 november 2020 om 15:59ma 23-11-2020 om 15:59

Manchester City kan de komst van Lionel Messi vergeten. Althans, dat zegt presidentskandidaat Victor Font van FC Barcelona. Hij is ervan overtuigd dat Messi met Barcelona prijzen gaat pakken, waaronder de Champions League.

Barcelona staat na de nederlaag bij Atlético Madrid niet voor het eerst dit seizoen in de brand. De geruchten over een vertrek van Messi nemen dus weer toe. Font denkt dat het zover niet komt.

Messi is vaak in verband gebracht met City, maar volgens Engelse media heeft de club geen belangstelling meer. "Ik heb hem (City-CEO Ferran Soriano, red.) al gezegd om Messi uit zijn hoofd te zetten en naar alternatieven te kijken om de Champions League te winnen", zegt Font in gesprek met L'Esportiu. "Want Messi blijft bij ons en we zullen met hem de Champions League winnen."

Dat Messi serieus overwoog om te vertrekken bij Barcelona, raakte Font. "We hebben zolang van Messi kunnen genieten dat we ons niet realiseren wat hij voor ons heeft betekend en nog steeds betekent. Als je in een situatie komt waarin je beste speler wil vertrekken, en niet eens vanwege een gebrek aan liefde voor de club, frustreert dat."

Font is dan ook van plan om het roer om te gooien, mocht hij begin volgend jaar gekozen worden. "We garanderen een competitief, winnend procent. Dat is wat we nodig hebben. Hij (Messi, red.) wil winnen en wil dat zeker doen met Barcelona, omdat hij een Catalaan is."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zie jij Messi naar Manchester City gaan?

Ja
57%
Nee
43%
(1296 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws