Fortuna heeft haast: 'Zijn met meerdere kandidaten in gesprek, hij is er één van'

Fortuna heeft haast: 'Zijn met meerdere kandidaten in gesprek, hij is er één van'

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 18:49ma 23-11-2020 om 18:49

Fortuna Sittard wil aan het einde van deze week een nieuwe trainer gepresenteerd hebben als opvolger van de ontslagen Kevin Hofland. Alexander Zorniger, de topkandidaat, heeft inmiddels laten weten geen interesse te hebben.

Tayfun Korkut is een andere optie om het van Hofland over te nemen in Sittard. De Duitse Turk hield het bij zijn eerdere clubs Kaiserlautern (zes maanden), Bayer Leverkusen (drie maanden) en VfB Stuttgart (acht maanden) niet bepaald lang vol.

Sjoerd Ars, actief als manager internationale scouting en transfers bij Fortuna, gaat niet in op namen. Wel bevestigt hij dat Sjors Ultee een optie is om definitief aan de slag te gaan als trainer van de club. Hij heeft zelf al aangegeven interesse te hebben in de openstaande functie. "We zijn met meerdere kandidaten in gesprek, Sjors is er daar één van", laat Ars in een reactie aan Voetbal International weten. 

Ars hoopt dat er snel een nieuwe trainer voor de groep staat. "De huidige situatie willen we niet te lang laten doorsluimeren. Richting het einde van de week hopen we meer duidelijkheid te kunnen verschaffen", sluit hij af. Mocht Ultee de baan bij Fortuna niet aangeboden kregen, dan bestaat er een kans dat hij aan de slag gaat bij FC Dordrecht. De Keuken Kampioen Divisie-club ziet in hem een mogelijke opvolger van de ontslagen Harry van den Ham.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Ultee de juiste persoon om Hofland op te volgen?

Ja
49%
Nee
51%
(697 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws