Liverpool Echo: Wijnaldum lijkt als eerste te gaan vertrekken bij Liverpool

Liverpool Echo: Wijnaldum lijkt als eerste te gaan vertrekken bij Liverpool

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 21:15ma 23-11-2020 om 21:15

De kans dat Georginio Wijnaldum aan het einde van dit seizoen vertrekt bij Liverpool is volgens The Liverpool Echo levensgroot. Volgens de regionale krant heeft de club zijn vervanger al in huis.

Het lijkt erop dat Wijnaldum (30) bezig is aan zijn laatste paar maanden in dienst van Liverpool. Club en speler zijn het vooralsnog niet eens over een contractverlenging en de vraag is of dat nog gaat gebeuren. Volgens The Liverpool Echo is die kans zeer klein. 

De krant suggereert dat Liverpool al bezig is met een opvolger voor Wijnaldum. Mogelijk heeft de club die met Curtis Jones al in huis. Ook Naby Keïta wordt genoemd. De twee kunnen op de plek van Wijnaldum spelen. 

The Liverpool Echo zoomt in op Jones en ziet in hem de opvolger voor Wijnaldum. Hij stond tegen Leicester City pas voor de derde keer in de basis, maar Jürgen Klopp lijkt hem meer speeltijd te gunnen. 'Jones kan niet alleen Wijnaldum vervangen, maar de Nederlander lijkt als eerste te vertrekken', doelt de krant ook op andere zwaargewichten als James Milner, Jordan Henderson en Thiago Alcantara.

'En zondag werd duidelijk dat Jones zo'n middenvelder kan worden. Jones richt zijn pijlen op die rol mocht die over ongeveer zes maanden beschikbaar komen.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Liverpool kan nog jaren met Wijnaldum door

Ja
73%
Nee
27%
(2587 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws