Ten Hag verwacht vier Ajax-spelers terug op woensdag: 'Ik stel hem als eerste op'

Ten Hag verwacht vier Ajax-spelers terug op woensdag: 'Ik stel hem als eerste op'

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 15:44di 24-11-2020 om 15:44

Laatste update: dinsdag 24 november 2020 om 15:56di 24-11-2020 om 15:56

Davy Klaassen is nog een vraagteken voor de belangrijke Champions League-wedstrijd van Ajax tegen FC Midtjylland. De middenvelder doet niet mee aan de afsluitende training, maar Erik ten Hag is optimistisch. Verder heeft de trainer de meeste spelers terug.

Alleen de langdurig geblesseerde Mohammed Kudus ontbreekt sowieso, aldus Ten Hag. "Klaassen traint vanmiddag niet, maar ik hoop en verwacht dat hij morgen beschikbaar is. Het is vandaag nog niet goed genoeg. Ik houd een slag om de arm", vertelt de trainer op de persconferentie. "Maar als hij kan rennen, gaat hij starten. Ik stel hem als eerste op."

Naast Klaassen vielen ook Noussair Mazraoui en Zakaria Labyad uit tegen Heracles Almelo (5-0). De twee zijn zo goed als zeker inzetbaar, net als Antony. De Braziliaan ontbrak zondag door hamstringklachten. Ten Hag: "Mazraoui gaat trainen, maar ook dat moeten we nog even bekijken. De verwachting is dat hij beschikbaar is. Labyad en Antony zijn denk ik ook inzetbaar."

Ajax trapt woensdag om 21.00 uur af tegen FC Midtjylland. De Amsterdammers staan na drie speeldagen op vier punten, evenveel als Atalanta Bergamo. Midtjylland is nog puntloos, terwijl koploper Liverpool tot nu toe de volle buit pakte.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt Ajax - Midtjylland?

Zege Ajax
89%
Zege Midtjylland
5%
Gelijkspel
5%
(5062 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws