Feyenoord-verdediger Senesi kan niet kiezen: 'Met familie en vrienden gesproken'

Feyenoord-verdediger Senesi kan niet kiezen: 'Met familie en vrienden gesproken'

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 22:15di 24-11-2020 om 22:15

Marcos Senesi staat dit seizoen garant voor wonderschone doelpunten bij Feyenoord. Tegen ADO Den Haag was het raak na een prachtige omhaal, afgelopen weekend pegelde de Argentijn van afstand raak. Senesi weet niet welke treffer hij mooier vindt.

"Eerlijk gezegd besloot ik pas toen Steven de bal voor wilde geven om buiten het strafschopgebied te wachten", doelt Senesi in gesprek met Feyenoord TV op zijn treffer tegen Fortuna. "Het eerste dat in mijn hoofd kwam was de bal controleren op de borst, zodat hij voor mijn betere linkerbeen zou vallen, waarna ik blind uit kon halen. Ik had niet verwacht dat hij zo in de kruising zou vliegen, dat was heel mooi."

Kiezen uit de omhaal of zijn schot van afstand kan Senesi niet, daarvoor verschillende de twee goals teveel van elkaar. "Hier heb ik over gesproken met mijn familie en vrienden. Het zijn twee totaal verschillende doelpunten. De eerste zou ik omschrijven als behoorlijk acrobatisch en de tweede als een afstandsschot in de kruising. Beide goals waren mooi, maar verschillen erg van elkaar, daarom kan ik niet kiezen", lacht de verdediger.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws