Tadic: 'Werk aan mijn lichaam, ik doe er alles aan om dat te voorkomen'

Tadic: 'Werk aan mijn lichaam, ik doe er alles aan om dat te voorkomen'

Gepubliceerd: woensdag 25 november 2020 om 07:08wo 25-11-2020 om 07:08

Dusan Tadic scoorde acht keer in zijn laatste acht duels voor Ajax. Van vermoeidheid heeft de Servische aanvoerder, die vrijdag zijn 32ste verjaardag vierde, nog geen last, verzekert hij.

Hoewel de wedstrijden elkaar in rap tempo opvolgen, is Tadic nog volledig fit. "Ik werk al een hele lange tijd aan mijn lichaam. Ik zorg dat ik ook preventief train. Je weet natuurlijk niet of je geblesseerd raakt, maar ik doe er alles aan om dat te voorkomen", laat de aanvaller weten aan Ajax TV.

Ondanks het drukke programma weigert Tadic de interlandperiode als verplicht tussendoortje te zien voor de Ajax-spelers. "Het is goed dat er bij Ajax altijd veel jongens voor hun nationale team uitkomen. Het is ook belangrijk dat iedereen goed speelt en weer fit terugkeert bij Ajax."

De ploeg van coach Erik ten Hag lijkt in goede vorm te steken. Zondag werd Heracles Almelo met 5-0 verslagen. "We speelden een goede wedstrijd en zijn in een goede vorm. We moeten dat niveau vasthouden en op deze manier doorgaan met elkaar. Het is nooit makkelijk om te winnen, maar we deden het goed. We doen de dingen waar we goed in zijn: drukzetten en veel balbezit hebben."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt Ajax - Midtjylland?

Zege Ajax
89%
Zege Midtjylland
5%
Gelijkspel
5%
(5062 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws