Malen bespreekt verval van PSV: 'Vermoeidheid en veranderende wedstrijden'

Malen bespreekt verval van PSV: 'Vermoeidheid en veranderende wedstrijden'

25-11-2020 12:16
93

Donyell Malen denkt dat vermoeidheid een oorzaak kan zijn voor de mindere tweede helften die PSV speelt. De Eindhovenaren bereiden zich voor op de Europa League-wedstrijd tegen PAOK, waarin de ploeg negentig minuten lang goed wil spelen.

Tegen FC Twente en in de heenwedstrijd in Thessaloniki wist PSV het hoge niveau niet de hele wedstrijd vol te houden. Daardoor werd er van PAOK verloren (4-1) en eindigde het duel met de Tukkers in 1-1. "Dat is een combinatie van moe zijn en de veranderende wedstrijd op bepaalde momenten", zegt Malen op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen de Grieken.

Wedden

Meer odds

PSV moet dat aspect snel verbeteren, weet ook de spits. Op die manier kan PAOK verslagen worden en ligt overwintering in de Europa League nog steeds binnen handbereik. "Het belangrijkste is om bij elkaar te blijven, ook in moeilijke tijden. Soms kan het tijdens wedstrijden lastiger worden, maar dat kan gebeuren. Als we dan bij elkaar blijven kunnen we dat soort moeilijke periodes overleven."