Heracles heeft één dag na Pröpper-update minder goed nieuws: operatie voor collega

Heracles heeft één dag na Pröpper-update minder goed nieuws: operatie voor collega

Gepubliceerd: woensdag 25 november 2020 om 15:34wo 25-11-2020 om 15:34

Laatste update: woensdag 25 november 2020 om 15:54wo 25-11-2020 om 15:54

Heracles Almelo kon dinsdag nog opgelucht ademhalen, maar heeft één dag later alsnog blessurenieuws moeten delen. Waar aanvoerder Robin Pröpper met de schrik vrij kwam, moet linksback Jeff Hardeveld wél onder het mes.

Pröpper werd al eens eerder getroffen door kruisbandletsel en leek zondag tegen Ajax opnieuw een zware knieblessure op te lopen. De Heracles-captain ging in tranen van het veld af, maar kon na zijn MRI-scan opgelucht ademhalen. Hardeveld werd tegelijk met Pröpper gewisseld en is er minder goed vanaf gekomen: de linksback kampt al langere tijd met klachten aan de lies- en buikwandstreek en kreeg daar in de Johan Cruijff Arena opnieuw last van, legt hij uit aan de Heracles-site.

Een operatie is daardoor onafwendbaar voor de 25-jarige back, die pas na de jaarwisseling weer in actie kan komen. "We kiezen ervoor om het nu te doen zodat ik de tweede seizoenshelft weer fit en pijnvrij aan de start kan verschijnen. Ik loop hier al een tijdje mee en het wordt elke keer iets erger", aldus Hardeveld. "Allemaal niet ideaal, vandaar dat we ervoor gekozen hebben nu te laten opereren."

Mogelijk volgt er nóg meer blessurenieuws uit Almelo. Ook Silvester van der Water viel vlak voor tijd uit, waardoor Heracles het duel met zijn tienen uit moest spelen: hoe ernstig zijn blessure is, zal nog moeten blijken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws